Exquise systeemeisen

Voor optimale werking van de programmatuur dient uw apparatuur aan een aantal voorwaarden te voldoen. Uiteraard zijn er minimum eisen waaraan voldaan dient te worden. Wij noemen hier de “algemeen geldende” voorwaarden. De apparatuur die aan deze voorwaarden voldoet maakt het optimaal werken van onze programmatuur mogelijk.

Exquise Next Generation

Voor het gebruik van Exquise Next Generation volstaat per werkplek een standaard Windows 10 (of hoger) uitgerust met 8GB intern geheugen. Deze kan direct aan het internet worden aangesloten. Het toepassen van een lokale server is voor het gebruik van Exquise Next Generation geen vereiste. Doordat Exquise Next Generation “draait vanuit” de Microsoft Azure Cloud omgeving is geen aparte aanschaf van een database engine nodig. Ook voldoet de Microsoft Azure Cloud omgeving steeds aan de nieuwste versie van het besturingssysteem. Alle updates worden automatisch verwerkt. Op de werkplek is slechts beperkte opslagcapaciteit nodig, omdat vrijwel alle data in de Microsoft Azure Cloud omgeving wordt opgeslagen.

De pc dient geschikt te zijn voor monitoren met een full hd schermresolutie van 1920*1080 of hoger.
Wij adviseren een schermdiameter van minstens 19inch. Tevens dient een recente versie van Office (Word, Excel en Outlook 64bit) te zijn geïnstalleerd.
Voor wat betreft de internetverbinding adviseren wij een zakelijk aansluiting met een doorvoersnelheid van 60/20 Mbits/ of hoger.

Onderdeel: Merk/model:
Processor Intel Core i3 4160 dual core @ 3.6 ghz of hoger of AMD Athlon X4 860K quad core @ 3.7 ghz
Geheugen 8 GB 1600 mhz DDR3
Beeldscherm 96 PPI Full HD 1920×1080
Office 2016 of hoger
Windows Windows 10 professional 64 bit of hoger
Internet Minimale download: 60Mb en upload: 20Mb
Bij voorkeur glasvezel of kabel

Exquise

Exquise draait op iedere Windows 10 Professional of hoger. Indien u gebruik maakt van Exquise op een lokaal netwerk op 6 of meer werkplekken dient er een dedicated server te worden geïnstalleerd. Deze server dient “te draaien onder” Windows server 2016 of hoger.

Tevens dient voor de Exquise producten Actian* SQL Server versie 11 of hoger te zijn geïnstalleerd. (*voorheen Pervasive)

In deze opstelling is geen voorwaarde gesteld voor de gevraagde opslagcapaciteit voor uw data. Eén en ander is zeer afhankelijk van welke gegevens u op wilt slaan (zeker gescande documenten, foto’s en röntgenopnamen kunnen een enorme opslagcapaciteit vragen).

Qbridge

Voor de TTL productlijn geldt Microsoft SQL server als database engine. Het verdient de voorkeur dat alle aanwezige systemen een veilige internettoegang hebben en standaard dient de automatische update functie van Windows te zijn ingeschakeld. Uiteraard heeft het onze voorkeur als de meest recente Windows versie is geïnstalleerd.