In the spotlight

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Interview met Ishtar Yousef van Tandvriendjes

Of u nu een grote praktijk leidt of een eenmanspraktijk runt, dossiervorming is onmisbaar voor het overzicht van patiëntbevindingen. Lees het interview met Ishtar Yousef van Tandvriendjes en ontdek waarom Exquise Next Generation voor haar de ideale oplossing is!
  Klik hier voor het interview

  Wanneer gaan we over?

  We krijgen vaak de vraag van klanten die overwegen om naar Exquise Next Generation te migreren: wanneer is de beste tijd om dit te doen? Moeten ze dit doen wanneer alle medewerkers aan het werk zijn of juist in een rustigere periode met een minimale bezetting? De ideale tijd is eigenlijk praktijkafhankelijk. We zetten de belangrijke overwegingen en voordelen voor u op een rijtje.
   Klik hier waarom u het beste nu kunt overstappen

   Wat is de Internet Agenda?

   De Internet Agenda is een online agenda die u kunt integreren met uw eigen website en praktijksoftware. Hierdoor kunnen uw patiënten altijd en overal afspraken bekijken en wijzigen. Bovendien ontvangen ze automatische bevestigingen en herinneringen via e-mail of sms. Nieuwe patiënten kunnen zich ook via uw website inschrijven en een eerste afspraak maken. En niet te vergeten: u behoudt altijd de controle over uw eigen planning.
    Klik hier voor meer informatie

    Interview met Sagit Zvi van Dental Suite

    Onlangs spraken wij met Sagit Zvi, eigenaresse van The Dental Suite in Amsterdam. Benieuwd hoe zij de Internet Agenda heeft geïmplementeerd in haar praktijk?
    Klik dan op onderstaande link om het volledige interview te lezen.
     Klik hier voor het interview