Exquise Gebruikersdag 2015
Dit jaar weer een "normale" Exquise Gebruikersdag. Dit jaar weer "gewoon" in het Postillion in Bunnik. 

Direct na negenen kwam de registratie al snel op gang. In de ochtend mochten we ruim 300 bezoekers begroeten. De deelnemers hadden een keuze uit 10 verschillende workshops, variërend van de bekende "Tips en trucs" tot een inleiding in het fenomeen "Klantpasta!".

Na de lunch werd gestart met de Algemene Ledenvergadering van de Gebruikersvereniging Exquise. De voorzitter riep de leden op om zich als potentieel bestuurslid te melden omdat een aantal bestuursleden voor hun reglementair aftreden staan. Mocht u interesse hebben meldt u zich dan bij gebruikersvereniging@vertimart.nl

Direct daarna wist Hans van Pelt het gehoor te boeien met zijn gedreven verhaal over de manier waarop hij samen met zijn collega's continu bezig is om met vernieuwingen de praktijk verder te optimaliseren.
Na een korte pauze was het woord aan René Frijters, oprichter van Alex Beleggingsbank en meer recent Knab bank. René liet zien hoe vernieuwingen de relatie tussen bank en klant geweldig kan ondersteunen. 

Voordat de borrel en de traditionele saté werden opgediend ging Pieter Schram in op de ontwikkelingen bij Vertimart, en dan natuurlijk vooral de stand van zaken rondom Exquise Next Generation.
Uiteraard werd daarbij ook veel aandacht besteed aan de regelgeving rondom het gebruik van Internetapplicaties en hoe Vertimart een en ander heeft ingevuld.
Tijdens de komende serie Vertimart op Pad avonden zal hier ook uitgebreid op in worden gegaan. Graag informeren wij hoe u juist door het toepassen van Exquise Next Generation kunt zorgen dat uw praktijkorganisatie goed aansluit op de strenge regelgeving op het gebied van betrouwbaarheid van gegevens en privacy.

De dag werd afgesloten met een geanimeerde borrel met saté buffet waarbij alle deelnemers de mogelijkheid hadden niet alleen met elkaar maar ook met een uitgebreid palet aan dienstverleners in de dentale branche van gedachten te wisselen.


Hier kunt u de presentaties downloaden van de workshops:

Rendement van vernieuwing
Taakdelegatie
Tips & trucs
Uw praktijk IGZ proof
Stoelbezetting en dalende tarieven
René Frijters
Oproepen doen we digitaal
Digitaal röntgen geïntegreerd
E-learning Klantpasta
Internet Agenda
Digitale communicatie

Inschrijven Vertimart nieuwsbrief

* verplicht