Nieuwsbrief van Vertimart – In The Spotlight No.1


In the spotlight: De Internet Agenda

In deze eerste editie van onze nieuwsbrief staat de Internet Agenda centraal, een waardevolle module binnen Exquise Next Generation. Hoewel deze module ook beschikbaar is voor Exquise Classic, hebben we de functionaliteiten ervan verder uitgebreid voor de Next Generation versie.


Wat is de Internet Agenda?

De Internet Agenda is een online agenda die u kunt integreren met uw eigen website en praktijksoftware. Hierdoor kunnen uw patiënten altijd en overal afspraken bekijken en wijzigen.

Bovendien ontvangen ze automatische bevestigingen en herinneringen via e-mail of sms. Nieuwe patiënten kunnen zich ook via uw website inschrijven en een eerste afspraak maken. En niet te vergeten: u behoudt altijd de controle over uw eigen planning.


De voordelen van de Internet Agenda:

  • Uitgebreid: U kunt de Internet Agenda gebruiken voor zowel de periodieke controles als voor vervolgafspraken. U geeft de behandelaar, de soort afspraak en de tijdsduur aan. Daarna kunt u de uitnodiging direct naar de patiënt e-mailen. Desgewenst kan uw patiënt zelf de behandelaar kiezen, of zelfs de vestiging als uw praktijk meerdere locaties heeft.
  • Flexibiliteit: Met de Internet Agenda kunnen patiënten moeiteloos afspraken maken waar en op het moment dat het hen het beste uitkomt, zelfs buiten praktijkuren. Hiermee ontzorgt u niet alleen uw patiënten maar ook uw baliepersoneel. U blijft zelf de eindcontrole houden over uw agenda.
  • Gebruiksvriendelijk: De intuïtieve interface maakt het voor patiënten een fluitje van een cent om afspraken te maken, zonder gedoe. U kunt zelf de uitstraling van het venster op uw website bepalen.
  • Duidelijk: Zodra de afspraak is gemaakt, ontvangen uw patiënten direct een bevestiging per e-mail en de afspraken worden ook direct verwerkt in uw agenda.

Wilt u deze module ook graag gebruiken?

Bent u net zo enthousiast geworden als wij zijn over deze functionaliteit en wilt u ook de overstap maken naar Next Generation? Stuur geheel vrijblijvend een e-mail naar [email protected] of bel ons op 0299-621370. Wij staan klaar om dit traject tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Klik hier als u meer gedetailleerde informatie wilt over deze functionaliteit.


Feit: Patiënten kunnen 24/7 online afspraken maken.

Met de Internet Agenda kunnen tandartspraktijken de patiëntervaring verbeteren door 24/7 online afspraken mogelijk te maken. Dit maakt het gemakkelijker voor patiënten om afspraken te plannen en dit zal resulteren in een hogere tevredenheid en loyaliteit.

Fabel: Patiënten missen het directe contact met uw medewerkers.

Het implementeren van de Internet Agenda kunt u juist zien als een mooie aanvulling op het persoonlijk contact in uw praktijk. Uw patiënten kunnen nu, buiten de openingstijden om, eenvoudig een afspraak maken voor een behandeling of consult, wat als zeer patiëntvriendelijk wordt ervaren. Zo kan uw baliepersoneel meer aandacht geven aan patiënten met andere vragen.