Nieuwsbrief december 2023

Directie aan het woord

Beste Exquise-gebruikers,

We tellen de laatste dagen van het jaar af, een prachtig moment om terug te kijken. Voor ons was het afgelopen jaar een kans om elkaar opnieuw te ontmoeten. Dit begon al in februari met Vertimart op Pad. Op 11 locaties in Nederland hebben we lezingen gegeven in tandartspraktijken, waar meer dan 350 bezoekers aanwezig waren. Door het kleinschalige karakter was het mogelijk om overal in het land laagdrempelig met u in gesprek te gaan.

Na de zomer vond er opnieuw een echte Exquise Gebruikersdag plaats. In het prachtige Fort Voordorp organiseerden we een dag waarop Exquise-gebruikers en Vertimarters konden samenkomen. Die dag verwelkomden we ongeveer 250 bezoekers, een mooi aantal voor deze locatie. Tijdens deze dag vond er een bestuurswisseling plaats binnen de gebruikersvereniging, wat van groot belang is voor de continuïteit van het bestuur en dus ook voor Exquise. Het is een dag waarop alle bezoekers de Vertimart-collega’s kunnen spreken. Het is voor ons prachtig om te zien dat we positieve reacties ontvangen en dat mensen altijd nieuwe inzichten opdoen tijdens zo’n dag.

Halverwege oktober zijn we gestart met een reeks van zeven webinars, een andere vorm van contact. Iedereen kan vanuit huis diverse onderwerpen volgen, ongeacht waar je woont. Onze klanten uit Suriname en de Antillen loggen dan ook in. Voor de webinars hebben zich al meer dan 1200 mensen ingeschreven. Deze nieuwe vorm van contact blijkt zeer gewaardeerd te worden, en we zullen ook komend jaar weer webinars organiseren.

Volgend jaar is de Dental Expo, en we hopen u dan opnieuw te zien en bij te praten. Voor nu wensen we u fijne feestdagen en een Exquise 2024!

Met vriendelijke groet,

Joost Querido

 

Update Exquise Classic 1 januari

De laatste update van 2023 staat inmiddels voor u klaar. Met nieuwe tarieven en regelgeving voor het komende jaar en veel nieuwe functionaliteiten. Ook is er veel aandacht besteedt aan het beveiligen van uw patiëntgegevens.

We kunnen het namelijk niet vaak genoeg benadrukken: het volgen van wet- en regelgeving op het gebied van privacy en dataveiligheid wordt steeds belangrijker en zal voor Vertimart dan ook een speerpunt blijven.

U kunt de update nu al installeren. Exquise past bij de jaarovergang vanzelf de juiste tarieven toe. Graag verwijzen wij u naar de mail van 15 december voor de updateprocedure en een uiteenzetting van de nieuwe functionaliteiten.

Voor de Exquise Next Generation gebruikers is het ook geregeld. De update verloopt automatisch.

 

Dental Expo 2024

Op 14, 15 en 16 maart is Vertimart weer aanwezig op dé vakbeurs voor de totale mondzorg.
We nodigen u weer van harte uit langs te komen voor een bakje koffie op onze stand (B128).

Voor inschrijven gaat u naar: www.dentalexpo.nl

 

Webinars 2024

Ook voor het nieuwe jaar staan er weer interessante webinars op de planning.
U kunt zich nog inschrijven. U kunt zich inschrijven via mijn.vertimart.nl

Exquise Next Generation Alles rondom oproepen.
Patiënten uitnodigen voor hun periodieke controle is een mooie service van uw praktijk. Exquise kent al vele jaren uitgebreide mogelijkheden om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar soms kan wat goed is nog beter. We hebben daarom het afgelopen jaar weer hard gewerkt om de oproepmogelijkheden binnen Exquise Next Generation verder uit te breiden en te verbeteren. Pieter Schram en Joost Querido laten u graag de (nieuwe) mogelijkheden zien. We laten zien hoe u voor verschillende disciplines binnen de praktijk de oproep in kunt stellen kunt stellen. Wat de mogelijkheden zijn om aan de persoonlijke wensen van uw patiënten te voldoen. Maar nu ook de mogelijkheid om het proces van oproepen volledig automatisch te laten verlopen.

Datum 10-1-2024  Aanvang 20:00 uur

Exquise Next Generation Internet Agenda en Patiënt Portal.
Service verlenen aan uw patiënten zit in uw genen. Met de Exquise InternetAgenda geeft u uw patiënt de mogelijkheid om op het meest geschikte moment een afspraak in uw praktijk te plannen. Zowel op basis van uw uitnodiging voor de periodieke controle als voor een individuele vervolgafspraak. Pieter Schram en Joost Querido laten u de mogelijkheden zien. Ook laten zij zien dat u zelf de regie over uw eigen agenda behoudt. In dit webinar gaan we ook dieper in op de mogelijkheden die u de patiënt kunt bieden zelf afspraken te wijzigen of af te zeggen via het eigen patiënt portal. Ook in dat geval: u houdt de regie.

Datum 24-1-2024  Aanvang 20:00 uur

Exquise Classic Optimaal declareren.
Een grote ergernis in uw praktijk en bij uw patiënten zijn foutieve declaraties. Exquise kent tal van mogelijkheden om fouten in de declaraties te voorkomen. Pieter Schram en Joost Querido gaan in dit webinar in op de mogelijkheden die Exquise biedt om al “aan de voorkant” fouten in de declaraties te voorkomen. Ofwel ondersteuning bij het invoeren van behandelingen.
Daarnaast laten zij zien welke controle- en verbetermogelijkheden Exquise biedt om te zorgen voor een foutloze en kloppende declaratie. Zowel voor de praktijk als de patiënt een goed gevoel.

Datum 7-2-2024  Aanvang 20:00 uur

Exquise Next Generation Optimaal declareren.
Een grote ergernis in uw praktijk en bij u patiënten zijn foutieve declaraties. Exquise kent tal van mogelijkheden om fouten in de declaraties te voorkomen. Pieter Schram en Joost Querido gaan in dit webinar in op de mogelijkheden die Exquise biedt om al “aan de voorkant” fouten in de declaraties te voorkomen. Ofwel ondersteuning bij het invoeren van behandelingen.
Daarnaast laten zij zien welke controle- en verbetermogelijkheden Exquise biedt om te zorgen voor een foutloze en kloppende declaratie. Zowel voor de praktijk als de patiënt een goed gevoel.

Datum 28-2-2024  Aanvang 20:00 uur