Koppelen met Exquise Next Generation

Binnen Exquise zijn er veel mogelijkheden om te koppelen met producten van derden.

Zo koppelen we bijvoorbeeld met Payt, meer dan online debiteurbeheer. Een driehoeksverhouding tussen Exquise Next Generation, Twinfield of Exact en Payt. Payt levert een zogenoemd debiteuren beheer portaal. Als we de koppeling met Payt activeren worden de declaraties direct, automatisch, doorgezet naar PAYT. PAYT verzorgt vervolgens het versturen van de declaraties. Dit kan naar jouw keuze zowel digitaal of per traditionele post. Desgewenst voegt Payt een Ideal link toe aan de declaratie waardoor het voor de patiënt nog eenvoudiger wordt de betaling te doen. Alle betalingen worden direct op uw eigen bankrekening bijgeschreven. Doordat Payt ook communiceert met Twinfield of Exact worden ook alle boekhoudkundige handelingen volledig automatisch en correct verwerkt.

_______________________________________________________________________________________

Als je Twinfield of Exact koppelt aan Exquise Next Generation beschik je over een volledig geïntegreerde boekhouding. De voordelen van deze online integratie: geen extra handelingen, de boekhouder/accountant kan eenvoudig meekijken en meewerken en je beschikt direct over alle mogelijkheden die je van een professioneel boekhoudpakket mag verwachten. De veiligheid is met deze koppeling ook goed geregeld omdat de accountant in de omgeving van Twinfield of Exact werkt en dus geen toegang heeft tot de patiënten informatie. Je bepaalt in overleg met je accountant wat voor jou situatie de meest ideale combinatie is.
_______________________________________________________________________________________

Andere mooie voorbeelden van efficiency door koppelen met zijn ZorgSom of Pien. Beide programma’s maken het je makkelijk inzicht te krijgen van het “verzekerde budget” van de patiënt. Wat mag de patiënt verwachten op basis van zijn basis-, aanvullende en tandartsverzekeringen. ZorgSom of Pien maken het gemakkelijk. De integratie met Exquise Next Generation zorgt ervoor dat je dit direct vanuit het patiëntdossier kan aanbieden..
_______________________________________________________________________________________

Met ReviewCollect kunt u direct vanuit Exquise (Classic en Next Generation) met één druk op de knop patiënten vragen om een review achter te laten of deel te nemen aan de KRT-patiëntenenquete. Dit gebeurt op slim gekozen momenten, voor een maximaal bereik. U kunt ook gebruik maken van reviews op Google, ZorgkaartNederland en Tandarts.nl. U kunt kiezen voor één vaste website of afwisselen. ReviewCollect kan patiënten op iedere gewenste pagina uit laten komen. Om de drempel te verlagen, kan ReviewCollect soms zelfs de  gegevens voor de patiënt al invullen. Uitnodigen kan via e-mail, SMS- of beide. De bereidheid van patiënten om een review achter te laten is ongeveer 5-10%. ReviewCollect geeft snel een duidelijk beeld van de sterke punten van uw praktijk en de kansen die u kunt benutten om nog beter te worden.
_______________________________________________________________________________________

Ook op het gebied van de medische anamnese en medicatieveiligheid is er een mooie koppeling mogelijk vanuit Exquise Next Generation. Het gaat dan om de koppeling met Meamedica Dental. Als de koppeling is geactiveerd kun je direct in het portaal van Meamedica Dental de anamnese invoeren. Heeft de patiënt reeds zelf thuis de anamnese vragen beantwoord dan kun je deze direct nalopen en valideren. Deze wordt dan direct in het dossier van de patiënt vastgelegd. Daarnaast kent Meamedica Dental de mogelijkheid om digitaal recepten voor te schrijven. Toegang tot het Farmacotherapeutisch kompas maakt standaard deel uit van Meamedica Dental en je hebt ook direct de beschikking over een medisch tandheelkundige interactie checker waarmee gezien kan worden of er tandheelkundige bijwerkingen zijn bij het voorschrijven van een recept.
_______________________________________________________________________________________

Informeer vooral bij de desbetreffende bedrijven voor meer informatie.