65+
Enthousiaste deskundige Vertimart collega's
3000+
Mondzorgpraktijken maken dagelijks gebruik van Exquise
200+
Tandtechnische laboratoria vertrouwen op Qbridge
30+
Al meer dan 30 jaar enthousiast supporter van de mondzorg

Missie

Vertimart wil iedereen in de tandheelkundige branche zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Producten als Exquise en Qbridge ondersteunen de mondzorgverleners en tandtechnici in hun administratieve processen. Zo houdt iedereen de handen vrij voor optimale zorg, met als resultaat een stralende lach op het gezicht van de patiënt.
Lees meer
8,795,000
Patiënten ontvangen regelmatig mondzorg van onze klanten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sporten

Bij Vertimart kunnen alle medewerkers een uur per week (begeleid door professionele trainers) sporten, in onze eigen professioneel ingerichte fitnessruimte op het kantoor in Kwadijk. Hiernaast worden er individuele trainings- en voedingsprogramma’s aangeboden. En kan iedereen buiten de werktijden gratis gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Wij vinden gezond leven belangrijk.

Goede doelen

Op basis van gefundeerde keuzes draagt Vertimart jaarlijks bij aan wisselende goede doelen die op enigerlei wijze zijn gerelateerd aan tandheelkunde. Het beschikbare budget wordt steeds eerlijk over de verschillende initiatieven verdeeld

Koffie

Vertimart ondersteunt het project Kikundi Koffee: Tanzaniaanse koffieboeren uit het dorp Aranga produceren biologische, single source Arabica-koffie van hoge kwaliteit. Kikundi Koffee geeft de boeren 50 procent van de winst. Hierdoor krijgen de boeren drie keer zo veel inkomen als voorheen.

Cliniclowns

Vertimart zamelt actief lege toners en cartridges in ten behoeve van Cliniclowns. CliniClowns zetten kinderen in hun kracht en geven ze zelfvertrouwen. Ingrijpende gebeurtenissen en negatieve emoties, zoals frustratie, boosheid en verdriet, kunnen hierdoor beter worden geuit en verwerkt. En zo ontstaat er weer ruimte voor emotionele ontwikkeling.