Exquise update

De updates van Exquise/Exqlean en Exquise Next Generation verschillen van elkaar. In onderstaande beschrijvingen kunt u terugvinden wat in het betreffende pakket van toepassing is.

Update Exquise/Exqlean

U ontvangt van ons een aantal keren per jaar een bericht dat er een nieuwe versie van Exquise beschikbaar is. Het betreft dan een update die voor alle gebruikers van belang is.
Het is verstandig deze update direct te installeren. Daarmee werkt u met de meest up-to-date versie waarin bijvoorbeeld altijd de meest actuele tarieven worden gehanteerd. Maar ook aanpassingen in verband met communicatie met derde partijen zoals VECOZO of factorbedrijven.

U kunt deze update direct vanuit uw Exquise programma installeren. Hiertoe sluit u alle patiëntkaarten en eventuele agenda’s af en kiest u onder het menu “Help” voor “Update Exquise”. Verder volgt u gewoon de aanwijzingen op uw scherm.

De documentatie met de meest recente wijzigingen kunt u terugvinden in de online handleiding (Functietoets F1 in Exquise) onder “Lijst van updates”.

“Tussentijdse” niet essentiële updates worden door ons niet apart aangekondigd.

Update Exquise Next Generation

De update voor Exquise Next Generation wordt door ons uitgevoerd. U ontvangt daarvoor steeds een vooraankondiging. Verder hoeft u hiervoor dus niets te doen.

Eventuele updates voor Exquise Next Generation op uw werkplek worden automatisch uitgevoerd bij het opstarten.

De documentatie met de meest recente wijzigingen kunt u terugvinden achter de link in het inlogscherm (“Lees hier de laatste updatenotities”) of in de online handleiding (Functietoets F1) onder “Klik hier voor de updatenotities”.