Nieuwsbrief maart 2024

Directie aan het woord.

Beste Exquise gebruiker, we zitten alweer in maart 2024. Afgelopen maanden hebben we weer een aantal mooie webinars verzorgd waar we veel deelnemers online troffen. Diverse onderdelen van Exquise passeerden de revue en wij hopen de iedereen weer extra enthousiast te hebben gemaakt over het moois dat Exquise te bieden heeft.

Over ruim een week opent Dental Expo 2024 haar deuren. Het Vertimart team is weer prominent aanwezig om u te begroeten. We kijken er naar uit weer de gelegenheid te hebben uitgebreid met u bij te praten over alle mooie ontwikkelingen bij Vertimart.

We verklappen nog niet alles, maar AI (artificial intelligence), veilig omgaan met informatie en goed communiceren met uw patiënten zijn onderwerpen die zeker de revue zullen passeren.

Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart bent u van harte welkom op onze stand (B128), bijna niet te missen, direct bij de ingang van de beurshal.

U kunt zich inschrijven via de volgende link: Inschrijven Dental Expo.

Wij zijn er klaar voor. Graag tot dan!Dental Expo 2024


Over ruim een week is het zover: de Dental Expo staat weer voor de deur!

Als onderdeel van de MSPS Groep B.V. bundelen we onze krachten met GSN en Flexdata. Door verschillende praktijksoftwarepartijen samen te brengen onder één groep worden kennis en krachten gebundeld en kan er op grotere schaal worden geïnvesteerd in veiligheid, stabiliteit en wendbaarheid. We zijn gezamenlijk met alle bedrijven aan het bouwen aan de volgende generatie state-of-the-art praktijksoftware voor de mondzorg.
De basis van de state-of-the-art praktijksoftware vormt Exquise Next Generation.
Exquise Next Generation bouwen we de komende jaren verder uit, met de voordelen van de andere softwarepakketten. Hier vertellen we u graag meer over op onze stand.

Graag nodigen we u van harte uit op onze gezamenlijke stand (B128) tijdens de Dental Expo op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. U kunt zich eenvoudig inschrijven via de volgende link: Inschrijven Dental Expo.

We zien u graag op de Dental Expo!


Uw Zorg Online.

Vertimart en Uw Zorg Online hebben samen iets moois gemaakt. Gebruikt u het Exquise Next Generation systeem in uw praktijk? Dan is Uw Zorg Online nu ook voor uw systeem beschikbaar. Met 3 miljoen gebruikers en 5.500 aangesloten zorgpraktijken is Uw Zorg Online de meest complete zorg-app van Nederland.

Met de Uw Zorg Online app kunnen uw cliënten gemakkelijk online inschrijven, afspraken inplannen en automatische herinneringen ontvangen. Wat levert dit op? Meer gemak voor uw cliënten en meer tijd over voor dat waar het echt om draait: persoonlijk zorg.

Geïnteresseerd? Laat uw e-mailadres achter via het online formulier, of ontmoet Uw Zorg Online persoonlijk op de Dental Expo. U vindt hen op standnummer F138.


Vertimart Op Pad 2025.

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen tijdens onze Vertimart Op Pad bijeenkomsten in 2025.

Tijdens deze avonden staan verbinding, informatie en ontmoetingen met onze gewaardeerde klanten centraal. Tevens is het een prachtig visitekaartje voor uw (verwijs)praktijk.
Bent u geïnteresseerd in het organiseren van zo’n avond bij u in de praktijk? En is uw praktijk hier uitermate geschikt voor? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected]